Tudunk-e olcsóbb konferenciaszéket?

Sok ügyfelünk kérdezi tőlünk, tudunk –e kedvezőbb áron kínálni konferenciaszékeket. Ilyenkor mindig feltesszük a kérdést - Milyen szempontot vegyünk figyelembe, az árat vagy pedig a minőséget?

A piacon több helyen is elérhető konferenciaszékeket általában az ár alapján választják ki a megrendelők, melyek a fotók és a leírásban szereplő adatok alapján tökéletesen megegyeznek drágább változataikkal. De vajon biztosan ugyanazt a széket kapjuk 3.500 Ft-ért mint 7.500 Ft-ért?

Több, mint 10 éve vagyunk a piacon, mely idő alatt több száz gyártóval felvettük a kapcsolatot annak érdekében, hogy minél kedvezőbb áron tudjuk kínálni a termékeinket. Ezalatt az idő alatt találkoztunk rossz, kevésbé rossz és kifejezetten használhatatlan termékkel is.


Volt olyan termék, amely külsőleg tökéletesnek tűnt átvételkor, ám pár hetes használat után kiderült, hogy kifejezeten kényelmetlen, csörög- zörög amikor megmozdul rajta az ember.
Ekkor döntöttük el, hogy lemondunk az általunk megcélzott árról és inkább a minőségre fektetjük a hangsúlyt. Hogy miért? A válasz egyszerű: Egyikünk sem szeret garanciális ügyeket intézni!

Jelenlegi kínálatunkat saját személyes tapasztalataink alapján állítottuk össze, melyeknél fő szempont:
a kényelem,
a hosszútávú problémamentes használat
és az esztétika megőrzése hosszú távon.

Raktárunkban a legtöbb modell megtekinthető, melyeket Önök a helyszínen összehasonlíthatnak az olcsóbb változataikkal. Üljenek bele és tapasztalják meg Önök is, két szinte megszólalásig hasonló termék között is lehet hatalmas különbség!

Tehát székválasztás előtt tegyük fel magunknak a kérdést. Hosszútávra szeretnénk tervezni, ezáltal fontos számunkra a minőség vagy megelégszünk egy „gyengébb” változattal is. Utóbbi esetben nem feltétlen a mi termékpalettánkról érdemes választani.