konferenciaszékek
×
 x 

0
Shopping cart
0

Könnyen kezelhető és praktikus kézi szállítókocsik


Egy rendezvény lebonyolítása sok időbe telik, és igen fárasztó munka. Rengeteg tényezőre kell odafigyelni, és ez a rendezvény helyszínének berendezésére is vonatkozik. Legyen szó esküvőről, sajtótájékoztatóról vagy bankettről, a megadott teremben vagy egy külső helyszínen mindennek a lehető legtökéletesebbnek kell lennie, és mindezt néha a leggyorsabban kell megoldani.

Erre jelenthet megoldást egy jó minőségű kézi szállítókocsi használata.
A székek és az asztalok elhelyezése időigényes és fárasztó munka, amennyiben egyenként próbálnák bevinni őket, az egész nap eltartana.
Egy bankettszék szállítókocsi segítségével a munka gyorsabban és könnyebben megy majd, hiszen a kézi szállítókocsi használatával egyszerre több szék szállítható a teherautóból a rendezvényteremig. Ha Ön is szeretné megkönnyíteni a rendezvény lebonyolítását, szerezze be nálunk az asztalok és székek áthelyezésére alkalmas kézi szállítókocsit! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Hívjon: +361 258 5157  email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Találatok: 1 - 4 / 4

Szállítókocsik

LK-1 műanyag csatlakozó

Bruttó ár: 950 ,-Ft
Nettó ár: 750 ,-Ft

Termék adatlap

LK-2 fém csatlakozó

Bruttó ár: 2.840 ,-Ft
Nettó ár: 2.240 ,-Ft

Termék adatlap

WK1 bankettszék szállító

Bruttó ár: 48.960 ,-Ft
Nettó ár: 38.550 ,-Ft

Termék adatlap

WS-1 szállító kocsi asztalokhoz

Bruttó ár: 122.700 ,-Ft
Nettó ár: 96.610 ,-Ft

Termék adatlap

Rólunk:

Több mint 10 éves tapasztalat alapján válogattuk össze a legkiválóbb termékeket.
Nálunk nem az ár, hanem a hosszú távú funkcionalitás és esztétikum a főszereplő.

Webáruházunkban megtalálja mindazt, ami egy rendezvényterem vagy tárgyaló berendezéséhez szükséges.

Bankett szék, tárgyalószék, bankett asztal és székhuzat széles választékát kínáljuk, de termékskálánkon megtalálható még könyöklő is állófogadásokhoz vagy írótáblás konferenciaszék is, mely kiválóan alkalmas oktatótermekben történő felhasználásra.