Textilek

 

Szeretné megóvni rendezvényasztalait a folyamatos használatból eredő sérülésektől?

Esetleg szeretné elegánsabbá varázsolni bankett székeit egy székhuzattal?

Kínálatunkban többféle asztalterítőt és székszoknyát talál, melyek maximálisan kielégítenek minden igényt, amelyek felmerülhetnek egy rendezvény szervezése közben.
Design szerint választhat flexibilis, vagy lágy, légies esésű huzatot, melyek hangulata könnyedén megfűszerezhető fodrokkal vagy masnikkal.
Az igazán elegáns megoldásokat kedvelő ügyfeleinknek ajánljuk az ekrü színt a klasszikus fehér helyett, illetve webáruházunkban megtalálható anyagában mintás székszoknya is.

Termékeink foltállók, és gyűrődésmentesek, ezáltal nem igényelnek vasalást. A kínálatunkban található székhuzat és asztalszoknya a legfinomabb anyagokból készült, melyeket szakemberek ellenőriztek a termelés minden szakaszában, annak érdekében, hogy a textília a legmagasabb minőséget képviselhesse.

A székszoknyák sokunk szemében dekoratív funkciót töltenek be elsősorban, de ennél azért sokkal több rejlik ezekben a csinos textil darabokban. A különböző székszoknyák segítségével akár ugyanabból a székből egyszerre lehet stílusos bútordarab esküvőre, kényelmes ülőalkalmatosság konferenciára vagy látványos dekorációs elem egy rendezvényen.

Váltogathatóak, egyik székről a másikra helyezhetőek, újra meg újra felhasználhatóak. Ha egy szín vagy minta már nem divatos, meguntuk vagy csak nem illik a koncepcióba, gyorsan beszerezhetünk újat és felhúzhatjuk a kiszemelt székre. A székhuzatok azon kívül, hogy öltöztetik, még védelemmel is ellátják a székeket. Egy ilyen plusz réteg azért előnyös, mert óvja a széket a véletlenül kiömlött italok, lehullott ételek okozta foltoktól, megóvja attól is, ha hirtelen eleredne az eső, de olyankor is hatékony megoldás, amikor pakolásnál sérülés érheti a huzatot. Ilyenkor a székhuzat lecserélhető, a szék pedig épségben marad. Keressen minket bizalommal, öltöztesse és óvja székeit minőségi székhuzatokkal!

 

Tel: +361 258 5157  email: office@goldcaffe.hu