konferenciaszékek
×
 x 

0
Shopping cart
0

Kültéri bútorok és kültéri kiegészítők széles választéka folyamatosan bővül a trendeknek megfelelően

Kedvező árak, modern és klasszikus dizájnok, ötletek széles tárháza várja!
Egészen idáig kerti bútorok választékát csak a műanyag székek, asztalok, illetve néhány fémalkalmatosság jelentette. Manapság azonban már egyre inkább a beltéri bútorok kényelmét és designját idézik a kültéri berendezések is.
A bútorüzletek gyakran csak bemutatótermek, így természetesen nem tekinthetjük meg az összes kínálatot és az itt található katalógusok is gyakran csak a legújabb kollekciót tartalmazzák. Ha már így is, úgy is katalógusból kell válogatni, akkor miért ne tenné azt az otthon kényelmében, ahol a kerti bútor webáruház mindig a rendelkezésére áll?

Termékkínálatunk fantasztikus időtálló olasz kültéri bútorokat tartalmaz, melyek kifejezetten vendéglátóipari felhasználásra lettek fejlesztve.
Arspoeticánk a minőség, praktikum, design.


Hívjon: +361 258 5157 email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk:

Több mint 10 éves tapasztalat alapján válogattuk össze a legkiválóbb termékeket.
Nálunk nem az ár, hanem a hosszú távú funkcionalitás és esztétikum a főszereplő.

Webáruházunkban megtalálja mindazt, ami egy rendezvényterem vagy tárgyaló berendezéséhez szükséges.

Bankett szék, tárgyalószék, bankett asztal és székhuzat széles választékát kínáljuk, de termékskálánkon megtalálható még könyöklő is állófogadásokhoz vagy írótáblás konferenciaszék is, mely kiválóan alkalmas oktatótermekben történő felhasználásra.